Пожарите започнаха около 16 ч. вчера, а огънят тръгна от високите части

...
Пожарите започнаха около 16 ч. вчера, а огънят тръгна от високите части
Коментари Харесай

Известен композитор от огнения ад в Гърция: Хората имат нужда от вода и храна

Пожарите започнаха към 16 ч. вчера, а огънят тръгна от високите елементи на планините с южен вятър, като за секунди той се обърна и стана източен. Цялата буря потегля към обитаемоте елементи и прави на пепел всички 1500 къщи за няколко минути. Хората не са имали никакво време за реакция. Това съобщи българският композитор Юри Ступел, който от години живее в Атина и е бил очевидец на огнения пъкъл в утринния блок на Българска национална телевизия.

" Жертвите ще се усилват, изгорели са стотици домове, а от там сигурно не всички са съумели да избягат. В Интернет има десетки фотоси на хора, които се търсят и не се знае какво се е случило с тях ", сподели той, написа novini.bg.

" Очаква се от морето да извадят още тела, огнената маса е помела хората на плажа, които не са могли да плуват и не са стигнали до по-надълбоко във водата ", разкри още Ступел.

" Търси се вода и суха храна, която няма потребност от готвене и ледник, така като в момента няма водоснабдяване и електричество ", приключи Юри Ступел.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР